Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
aga31 napisał:
POLKA75,zachowalas sie strasznie wciagajac dziecko w ta bardzo plytka dyspute. Jakim Ty jestes czlowiekiem. Jaki Ci nie wstyd dziewucho????
ANDZIAOSLO, poczytaj swoje posty. To dopiero jest ubaw Albo lepiej nie. I tak nie zrozumiesz o co chodzi
Gratuluje dziewczyny swoich postaw. Tylko tak dalej. Ciekawe jak daleko to Was zaprowadzi....
Marta,zgadzam sie z Toba

No prosze,prosze lizusek dariski sie odezwal-co kawusie i placuszki ci tak smakuja ze jej tak bronisz?Bo jakos nie widzialam wczesniej zebys krytykowala daris ze ublizyla innym mamuskom za to ze mialy odwage skomentowac artykul i skrytykowac urzad norweski co do zabierania dzieci a i dzieciom NANY76 rowniez ublizala i siedzialas cicho jak mysz pod miotla a teraz zgrywasz obronczynie dzieci tylko dlatego ze napisalam ze jej synka mama ma gowniany gust co do ubioru i siebie i jego???Teraz ja cie pytam-jak tobie nie wstyd dziewucho??????? Kolejna dwulicowa baba!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
POLKA75 napisał:
aga31 napisał:
POLKA75,zachowalas sie strasznie wciagajac dziecko w ta bardzo plytka dyspute. Jakim Ty jestes czlowiekiem. Jaki Ci nie wstyd dziewucho????
ANDZIAOSLO, poczytaj swoje posty. To dopiero jest ubaw Albo lepiej nie. I tak nie zrozumiesz o co chodzi
Gratuluje dziewczyny swoich postaw. Tylko tak dalej. Ciekawe jak daleko to Was zaprowadzi....
Marta,zgadzam sie z Toba

No prosze,prosze lizusek dariski sie odezwal-co kawusie i placuszki ci tak smakuja ze jej tak bronisz?Bo jakos nie widzialam wczesniej zebys krytykowala daris ze ublizyla innym mamuskom za to ze mialy odwage skomentowac artykul i skrytykowac urzad norweski co do zabierania dzieci a i dzieciom NANY76 rowniez ublizala i siedzialas cicho jak mysz pod miotla a teraz zgrywasz obronczynie dzieci tylko dlatego ze napisalam ze jej synka mama ma gowniany gust co do ubioru i siebie i jego???Teraz ja cie pytam-jak tobie nie wstyd dziewucho??????? Kolejna dwulicowa baba!!!!

wow
całkiem fajnie w tym pokoju
trzeba tu częściej zaglądać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
jasta102 ZAPRASZAMY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
polka75 a co ci zal dupe sciska ze daris sie chwali?jak sie ma to sie chwali a jak ci cos nie pasuje to zamknij oczy i zmien forum to tyle!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
POLKA juz zablyslas wczoraj, usmialismy sie po pachy ale juz przynudzasz kolejnymi obelgami i wyzwiskami nie rozumiem tego przeciez dzialasz w obronie prawa matek i ich dzieci a tym co piszesz sama sobie zaprzeczasz

Ze sie usmialyscie to chyba mniej niz my z tej pustej lali co tylko sie umie pochwalic czego to ona sobie wspanialego,drogiego i exclusiv nie kupila Zenada a najgorsze jest to,ze wychwalacie te produkty pod niebiosa co czyni was albo bezgusciami albo wrecz dwulicowcami A nazwanie tego paskudnego wozka mercedesem na forum,zywcem chwalenie sie jak to sie za niego duzo dalo podajac wrecz cene by sie pokazac to dopiero zenada i rzecz warta smiechu Najbardziej sie usmialam jak spytala kto z nia poleci za tydzien na Teneryfe-no laska sie z drzewa urwala bo to po pierwsze spory wydatek dla kogos moze byc ale ja to g...obchodzi a po drugie poprostu ktos moze nie chciec z nia jechac czego tez nie wziela pod uwage a po trzecie to kolejne pochwalenie sie ze ja na to stacNo ale zadna z was darisowych klubowiczek kawkowo-ciasteczkowych do tego sie nie przyzna ze tez tak uwazacie ze to przegiecie i zywcem tu bedziecie sie wypieraly tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
owie3ka18 napisał:
Marta86 zgadzam sie z toba w 100%

Owie3ka idz beczec gdzie indziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
monika3 napisał:
polka75 a co ci zal dupe sciska ze daris sie chwali?jak sie ma to sie chwali a jak ci cos nie pasuje to zamknij oczy i zmien forum to tyle!

Tak mi zal dupe sciska ze jak sie smieje z tego jak sie wychwala to mi zwieracze puszczaja A pozatym skad ty sie urwalas kobieto z choinki czy wyszlas z cienia darisowych lizusow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
to zatkaj sobie zwieracz bo smierdzi tu na forum a lizusem zadnym nie jestem tylko jak czytam to i tamto to az krew zalewa zmien forum dziewczyno bo przynudzasz juz a ciekawa jestem czy bys powiedziala jej to prosto w twarz bo widze ze tylko pyskata tu na forum jestes a ciekawe jak w rzeczywistosci haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Jasta jak pobedziesz w tym pokoju ciut dluzej i podlizesz sie daris to czeka cie u niej przepyszna markowa kawusia z rownie markowego expresu do tejze markowej kawy za bagatelnie wysoka cene kupiony oraz pyszny placuszek z gotowego ciasta czekoladowego kupionego w markecie...a jak ci posmakuje to ci daris przesle fotke pudelka i nazwe sklepu gdzie je mozesz kupic i sam upiec Czeka cie tu chlopie swietlana przyszlosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
to zatkaj sobie zwieracz bo smierdzi tu na forum

Na forum to smierdzi lizusostwem I gdzie bylas jak daris ublizala i pyskowala i byla ta beeeeee?????

jak czytam to i tamto to az krew zalewa

To nie czytaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok